Lite mindre bra

Ja slut-snusandet går fortfarande förträffligt, däremot har jag dragit på mig någon jobbig förkylning med igenkorkad snok, halsont och feber omvartannat. Förstörde mina planer på att träna bort kryp i kroppen istället för att äta när krypet kommer krypandes. I vanliga fall hade jag nog inte brytt mig och pumpat rumpa i alla fall, men har ingen lust att dra på mig trevligheter som dubbelsidig lunginflammation eller sabba hjärtmuskeln lagom till att vi åker till gävle.
Vilket vi gör nästa vecka! Firar valborg där i år och det kommer nog bli sköj, så länge jag hinner bli frisk!
Vappu 2010 festades det rejält i uppsala
Med en massa grabbs
Och en och annan fylltratt..
Förra året var vi på hemmaplan men det är en rätt dimmig historia för min del.. Hehe.
Får se hur det slutar i år!

Det går bra nu

Dag 5 utan snus och det blir bara lättare. Igår blev jag knappt tvär-arg alls, bara lite irriterad hehehe..
Nej men seriöst så går det bra och jag är rätt stolt ändå. Jag sitter på en grym envishet, tänk om jag skulle kunna rikta den envisheten mot vettiga saker lite oftare? Ja vi får väl se.
Dock småäter jag lite för mycket, och risken är att jag kommer se ut som julegrisen lagom till sommaren gör entré (när det nu kan tänkas vara).
Men i vilket fall som helst en snusfri julegris!!

Wohoo

3 veckor i Thailand bokat!!
Kommer lätt bli min bästa födelsedag ever, även om den kommer spenderas på ett flygplan!
Behöver jag säga att jag är lycklig??

Det här med abstinens

Det skulle verkligen vara intressant att veta hur psykisk min snus-abstinens faktiskt är. Om Jani tex. hade bytt ut all snus i dosan till nikotinfria utan att jag visste om det, hade jag då haft världens myrkryp och nerverna utanpå kroppen? Eller hade det blivit värsta placeboeffekten så jag inte märkte någon skillnad och blev lugn som en filbunke i tron om att det var "riktig" snus och riktigt känner hur nikotinet vandrar genom kroppen?
Hursomhaver så har vi nog fått en liten inblick i hur det kan tänkas komma bli för stackars Jamppa den dagen vi bakar bulle i ugnen. Inte lätt bokstavligt talat. Även utan abstinens så har jag rätt hett temperament, så plussar vi på abstinens på det så blir jag nog rent ut sagt ett smärre helvete att leva med. Men han har tålamod med mig, min älskade karl!
Utöver min snus-misär så har det varit en bra söndag. Drog ihop en smörgåstårta sådär helt plöbe. Linda har varit här och bakishängt och Niina droppade förbi och smaskade på ovannämda smörgåstårta, som faktiskt blev jävligt god om jag får säga det själv!
Nu ska jag fortsätta suga på en kall Norrlands guld och kolla hockey.
Om man ska janka om snuset så hade kvällen varit perfekt om jag hade haft en brännande prilla under läppen. Men det har jag inte.
Så 9/10 ligger det på en skala just nu.
Inom kort hoppas jag att 10/10 kan upplevas utan snus!

Fan och hans moster

Det här med att sluta snusa var ju en jävla idé. Att sluta snusa i samband med röd vecka är en ännu större jävla idé. Hur tänkte jag där? Tänkte jag alls? Övertrodde mig sjäv kan tänkas om vi ska tro.
Vad vi kan konstatera är att om jag fortfarande kan säga "Min" och "Jamppa" i samma mening efter det här så lär vi klara allt och lite till. För jag har redan haft lust att dänga något i huvudet på honom och jag kan bara gissa vad han har lust att dänga i skallen på mig.
Men nu ska vi inte ta ut något i förskott. 24h utan snus och still going strong. HAHA vadå jag försöker intala mig själv.
åååååååååååh...

RSS 2.0