7 Juli

Det värsta med min inflammerade axel och armbåge är att jag inte kan sova på min favoritsida. Har sovit skit i två nätter för det blir helt fel att ligga åt vänster istället för höger. Det strålar ända ner till fingrarna bara jag höjer armen i 90 grader. Får se hur det går och köra bil idag, skippat det i några dagar då det gjorde förjävligt ont att lägga i backen. Undrar vem som kommer få köra större delen av våran roadtrip? hehe inte är det då jag i alla fall. Min mage mår förjävligt efter all alvedon, får ju be till gudarna att jag inte får skrotmage mitt ute i skogen och får placera baken intill nån enrisbuske och sprutlackera.

6 Juli

Sen sist har jag jobbat, hängt med diverse härligt folk, suttit på uteservering i ryssvärme med karusell-åk och alldeles för många öl/mojitos/shottar i kroppen, jobbat lite till, hängt "med" jobbet fast jag inte jobbat och levt alldeles vanligt svenssonliv med the one and only Jamppa.
Jag gillar svensson. Jag drömmer om villa, stuga, ungar. Ja allt det där. Kanske inte allt i en och samma smäll. Jag kan börja smått med en stuga som jag kan åka ut till när jag är less på att höra all trafik, störande grannar som alltid ska fixa fest just den veckan jag jobbar helg. För er som inte visste så är det förjävligt svårt att sova när en hjord fjortisar våningen ovanför ylar Kung i baren och kör något riverdanceliknande uppträdande till kl. 2 på natten.
Nä med en stuga skulle jag må gott alltså. Helst brevid en sjö eller något så man kan bada på sommaren och åka skridoskor på vintern! Jamppa känner sig inte lika svensson som jag, han säger blankt nej. Det där med tvåsamhet är inte alltid kalas. Speciellt inte när man är två skorpioner, stöpt i samma envishet men utan att dela samma visioner. Det blir frontalkrock många gånger. Men vem har sagt att det ska vara enkelt.
Jag är ju också den som lyckas dra på mig inflammation i armen just före det är dags för semester. Kan bero på min dumma lathet som lyfter istället för att använda liften på jobbet. Kanske man lär sig den här gången, kanske inte.
Några veckor på luffen med tält i bagaget blir det i alla fall, jag älskar min iphone och alla kingiga appar som kommer göra våran tripp tusen gånger trevligare. Varken jag eller karln besitter något lokalsinne, semppan skulle nog sluta i separation efter att vi kört vilse en miljon gånger!
Nu ska jag fortsätta med min packning, det här med att packa lätt är fan inte lätt hehehe

RSS 2.0