19/11-11

Lördagkväll och jag sitter och ugglar för mig själv. Jag rev fram lådan med julpyntet ur garderoben och tänkte dra en Skit-samma-om-det-inte-ens-är-första-advent, och dra fram som en vilde med julpyntet i högsta hugg. Men så kollade jag ut genom vardagsrums fönstret, inte en julstjärna eller ljusstake så långt ögat kan nå. Gick in i sovrummet och kollade ut genom fönstret, inte en julstjärna eller ljusstake så långt ögat kan nå.
Jag kan ju inte vara idioten i kvarteret som pyntar före fan själv, alla kommer fästa blicken på våra fönster och skratta rått och förtjust baktala puckot som julpyntat innan det är anständigt.
Ja så lådan är urgrävd och stjärnor och stakar och bockar (hehe) står på golvet och bara väntar på att få pryda våra fönster och det kliar i mina fingrar och kryper i mina ben. Men icket. Torsdag får jag. Jag kan hålla mig.
Förövrigt så saknar jag mig blå efter vänner och släkt. Jag trivs som fisken i vattnet här i umeå, men det skulle bli än bättre om jag hade haft de mina här!
Ja jag ska väl fortsätta surfa runt på internätet och vänta på att Så mycket bättre ska börja, jobb imorgon 07 och ett pass på tisdag, sen är jag ledig ledig ledig inte göra nånting nånting alls fram till onsdagen veckan efter. Men kommer inte vara ledig utan har en massa pyssel jag ska jobba med!
Jaja tack och hej nu blev det för skuumigt

RSS 2.0