Upp&ner

Har inget minne av att jag köpt biljett till den här åkturen, släpp av mig tack!

Måndag

Ny vecka nya tag. Efter något som var farligt nära hetsätning av godis igår kändes det rätt motigt att dra ut på rundan imorse. Men konstigt nog gick det riktigt bra. Får väl säga att jag har tur som har en rejäl grundkondis i botten för det går redan mycket lättare och fortare. Tror tom. jag ska börja ge mig på intervaller snart. Jag hatar intervaller men det är väl det som krävs för att komma vidare.
Sen skulle jag vela springa efter lite mer terräng, inne i skogen alltså och inte efter grusvägar eller barkslingor, börja få tillbaka lite balans och styrka i anklarna. Men mitt lokalsinne sätter stop för det. Jag vågar inte riktigt bege mig ut i umeås skogar ensam för jag kommer garro springa vilse, få panik, börja grina och sen kommer det dyka upp nån gullig tant med bärhink och trösta det stackars flickebarnet och säga att e4an är 20 meter bort.
Förutom sockerchock igår så har helgen varit riktigt bra, slutade jobba 07 i lördags, kom hem och och kröp ihop brevid Jamppa. Sov några ynka timmar och sen iväg och fynda på jysk. Hem och städa, fixa middag(Jamppa fixa, jag sov) Mika, Cissi och ungarna kom och åt. Drack lite vin och for på Olles och drack en öl. Hem och sova och vaknade pigg som en mört före 08 på söndag. Plöjde tre filmer under dagen och det var väl allt vi gjorde egentligen. Man ska ta vilodagen på allvar!
Nu ska jag laga matlåda, bada badkar och sen hoja mot jobbet!

Genom eld

Sovit ut riktigt ordentligt. Nu väntas megafrulle med ägg och bacon, märker att ämnesomsättningen kommit igång ordentligt nu. Tidigare har jag aldrig varit hungrig eller ens kunnat äta direkt från morgonen, har oftast mått illa bara jag tänkt på mat när jag vaknat. Förutom när man vaknar med bakis hehe. Försöker i alla fall att dela upp måltiderna till flera mindre utspritt över hela dagen. Mitt blodsocker gör mig som sagt till världens jävla kärring så fort det sjunker, och Jani får ta alldeles för många oförtjänta skopor pga. det. Jag är seriöst värre när jag är hungrig än när jag har mens, röd vecka har aldrig egentligen påverkat mitt humör, förutom någon enstaka gång när det känts som att äggstockarna håller på att skjuta sig ut ur buken på en.
Ikväll blir det bodycombat och imorgon blir det träningsfri dag då jag jobbar. Sen är jag ledig lö-sön, får se vad man hittar på, är det väder vill jag ut och grilla körv i skogen! Får se om min sambo är lika sugen!
Nyår detta år kommer mest troligt att spenderas i levi! Fan vad skoj, julen blir vi i umeå då jag jobbar julafton, kommer nog kännas lite skumt att fira utan familjen för första gången.

Lökilök

Jag är king of the löks just nu. Helt sjukt hur röd i nyllet man kan bli av att röra på fläsket. Klart skulle dom ta en bild till mitt gymkort JUST när jag kom från spinningen. Lökig och röd. Hotade i alla fall med stämning om jag skulle hitta bilden på nätet.
Ja nu ska jag halsa vatten och varva ner. Gillar egentligen inte att träna sent på eftermiddagen, blir så uppsnurrad att jag har svårt att somna. Men det är väl en vanesak hoppas jag!

Raindrops keep falling on my head

Vaknar upp till ett regnigt umeå idag. Frågan är. Ska jag idas ta min dagliga löprunda i detta pissväder? Jag tvättade håret igår, der behöver som inte blötas ner igen. Jag har en asjobbigt frilla som bara blir king 1/10 när håret varit blött. Är det värt? Ja löprundan ja, har fått någon plötslig fet dos av självdiciplin och faktiskt rantat runt den där rundan fast jag inte haft ett uns till lust flera gånger. Men jag ger mig själv dispans idag, ska på spinning och simning i eftermiddag så det räcker gott och väl.
Jag får förresten sitt-dispans på spinningen än så länge, pratade med instruktören förra gången jag var och förklarade att min skithöft går i lås när jag står och cyklar (för er som inte haft en låst höft: det gör förjävligt ont) så jag får sitta i några pass utan att känna mig som en kondotionslös mindre duktig deltagare, hon trodde att när jag fläskat på med lite muskler runt själva höften så kommer jag kunna stå utan att det knakar till. Man lurar systemet så att säga, jag har en lika skrotig höft, men musklerna håller skiten i schack!
Imorgon ska jag på yoga! Fräsig liten gumma som håller i dom passen, vig som en apa är hon. Jag känner mig stel i jämförelse, och alla som känner mig vet att jag är rätt böjlig och elastisk av mig. Men det är bra, man kan alltid bli lite bättre!

Söndag

Jobbat klart för denna vecka, eller ja 07 gick jag av mitt pass men som så ofta var jag väl inte hemma förrens kring kvart i åtta. Plankade i säng på en gång, snusade på Jamppa och somnade inom 5 minuter. Brukar ha svårt att somna när jag kommer hem från nattjobb, men idag gick det lekande lätt.
Vaknade vid 12, åt lunch och la mig i sängen igen! På söndagar är det tillåtet. Nu försöker jag få ordning i min garderob, men det är så helvetes tråkigt så det går segt det här. Har just fått undan allt från golvet, nog jobbigt det, men så har jag ännu en massa ren tvätt som ska på galgar och det börjar bli rätt trångt på stången.
Vilka problem man kan ha..

Friday night

Drog ihop tre olika pajer, tillsammans med sallad och något glas rött. Där har ni våran middag. Och matlådor i några dagar framöver! Minus vinet då.
Jag älskar verkligen att det börjat bli mörkt ute. Man myser ihop på ett ordentligt sätt, på ett sätt som det inte går att göra när det är dagsljus ute på natten. Plus att man sover tio gånger bättre på natten också.
Nu ska jag krypa ihop i soffan med Jamppa, jobb imorgon 07,00 så lär gästa sängen inom en snar framtid:-)

All good things come to an end

Sommaren är så gott som över enligt mig. Jag har levt en glad sommar med inte allt för mycket alkohol(trott eller ej) men däremot destomer god mat. Är det också ett tecken på ålderdom? Att man prioriterar god mat framför blöt fylla med dunderbakis och massor av flottig bakismat the day after? En ny hobby jag dragit på mig är att testa nya recept, jag är inte riktigt lika feg när det kommer till mat jag aldrig smakat förr som jag var tidigare. Det värsta som kan hända är ju att det smakar skit och då är det väl bara spotta ut det.
På måndag blir det middag och bio med Maria och Ida, återstår och se om vi kan hitta en film som inte den ena eller den andre redan sett!

13/8

Hemma återigen efter några härliga dagar i Happis! Bröllop i torsdags och festen fortsatte på fredag med rökbastu, jävligt bra sällskap och grillad korv. Kan inte annat än säga att det är skandal att jag i så många år bott 2km från rökbastun men drog premiären för första gången igår. Den kommer besökas igen kan jag säga!
Nu ligger köttet och svettas på grillen, ingen kräftskiva här inte. Ska vi dra en sån så får jag väl äta fiskbullar istället, kräftor är verkligen inget för mig!
Min fina karl!
Herr&fru!
Mamsen omringad av ett gäng fina grabbar
Sohrab kör ett numer obligatoriskt uppträdande!
Rökbastu svart som natten, lyckades hålla mig borta från väggarna och bli täckt av sot!
Ses om två veckor igen Habiranda!

Fallen leaves

Sommaren har gått åt helsike för fort i år, jag har köpt årets första stickade hösttröja och det är mörkt ute före kl.22.
Helt okej faktiskt, jag har alltid diggat hösten. Jag är en av dom där jävlarna som klagar när det är 40 varmt ute och jag känner mig som en enda stor blöt fläck. Men i år var det king med sommar. Kan bero på att jag haft min första riktiga semester sen jag var liten och hade två månaders sommarlov, och det kan defenitivt bero på att jag spenderat min semester med den jag håller mest kär och även den jag skriker högst på när jag är hungrig.
Fick ett härligt besked idag och jag kan slänga min ångest åt helvete. Nu ska jag blicka framåt och inte bakåt.
Dags att packa väskan igen för idag bär det av till Happis igen, och efter den här svängen får ni allt ta och pallra er till Umeå om ni vill träffa mig, för nu är jag döless på att åka bil och allt jag längtar efter är att få vara hemma och sova i min egen säng.
Men det ska bli jäkligt kul att vara samlad hela familjen igen!
När jag nån gång blir stenrik ska jag ha hus på Marstrand. Basta.

RSS 2.0