Living dead

Nu får det vara slut med det här antihistaminandet. Testat tre olika fabrikat och av varenda en blir jag helt dränerad på allt vad energi heter. Klart man blir trött efter träning och jobb, men det här är verkligen snudd på skrattretande.

La mig för att sova en liten stund efter att jag kom hem imorse, tog väl 5 minuter tills jag sov som en stock och vaknade tungt förvirrad av att brevbäraren bankade på dörren kl.11,45.

Lagade lunch och skulle Bara läsa en liten stund. Japp somnade och sovit som en död med boken i nyllet, tills jani kom hem från jobbet och väckte mig.

Gått runt som en smärre zombie hela dagen, men tog mig i kragen och drog en räd i tvättstugan och har bakat matbröd. Riktigt gött blev det, kvarg och grahamsbröd, kommer köra det receptet fler gånger!

Nu är det soffhäng med älsko som kollar film och jag läser, Offer till Molok av Åsa Larsson. Men är rätt trött (nähä?!) så ska nog däcka och låta Jamppa bära mig till sängen sen!

Trevlig helg


Foggy

Sörplar öl och följer med spänning min karl som följer Finland-USA matchen. Bra mycket roligare att kolla in hans ansiktsuttryck än på matchen i sig! Och så blir jag inte lika rädd när han skriker för jag ser det komma.

Hehehe och dom finska supportrarna har midjeväskor såg jag nu, whats up with That??


Sommarfeeling

Igår var det varmt och soligt, jag käkade min frulle på balkongen och solade min bleka fejja när jag väntade på bussen. Idag är det lortväder. Igen.
Att det blir sommar i Sverige verkar något hopplöst just nu.

Till trevligare saker så har jag varit utan det ljuva snuset i 5 veckor! Har blivit grymt duktig på att äta frukost och mellanmål(som jag aldrig fick i mig innan) och kommit igång med träningen för att döda överskottsenergi och dåligt humör pga. Abstinens.

Och se vill jag ju inte se ut som Barbapappa i bikini när vi åker till Thailand i höst!

Ska kolla på lite arga snickare och sen försöka dra med mig Jamppa på en runda

Heipps


RSS 2.0