29/9-11

Idag styr vi kosan mot metropolen Haparanda. Har inte varit där sen bröllopet, tiden går sjukt fort. Snart är det vinter och svinkyla och julafton. Denna jul kommer ju firas i Umeå utan familjen så det känns knas, men någon gång ska väl det också hända.
I år kör vi kryssning när vi fyller år igen, lite favorit i repris som faktiskt bara kan bli bättre än förra året. Mina förutsättningar då var ju inte riktigt dom bästa, samtidigt var det den trippen fick mig att ta det bästa beslutet i mitt liv och kicka ut bad stuff ur mitt liv. Början på något nytt och bättre kan vi sammanfatta det med!
Denna gång är våran hytt INTE under bildäck och förhoppningsvis kommer våra grannar INTE bestå av 15 japaner som klämmer ihop sig för fest i en hytt på 10km2.
Jag kommer INTE att kröka mig till pickalurven på Lonkkos igen, har man inte magsår sen tidigare är det stor risk för det med för många sådana i kistan.
Och denna gång ska vi nog göra vettigare saker än att skratta åt prislappar på Stockmann när vi faktiskt är i tusen sjöars lands huvudstad!
Tips på det någon? Förutom att sprätta pengar på shopping?
Avslutningsvis bjuder jag på denna, den är så jäkla klockren haha!

24/9-11

Haft en riktigt bra "kort" helg. Jobbar söndag men två dagars ledighet med min karl gjorde gott det med. Igår åkte jag på fetstryk i både yatzi och vändtia. Hade sån där riktigt sjuk otur som man bara kan ha om man heter Lotta Kitti. Nåväl, har väl tur i kärlek istället, tydligen inte Jani haha.
Idag vaknade jag odrägligt tidigt såklart när jag är ledig. Varit på stan och fått hem ett par nya pyjamasbraller som jag kommer leva i hädanefter. Jag är en hopplös slacker som känner mig fångad i ett par jeans och dyker ner i mjukisbyxorna så fort jag kommer innanför dörren. Nästan så att jag börjar dra ner gylfen redan i hissen påväg upp till läggan. Därför jag inte slänger upp Dagens outfit här på bloggen, det skulle bli något enformigt.
Nu ska jag fortsätta ägna mig åt chilling på hög nivå, heippasej

#3

Dagen slutade bra i alla fall, humöret åkte upp med raketfart efter häng med tjejerna! Nu ska jag vaska ansiktet i hopp om att min gigantiska finne ska utrotas från mitt fejs!
I helg tänkte jag faktiskt ta mig en fylla. Om man nu någonsin med sunt förnuft kan säga att man behöver en fylla så är det faktiskt ihelg. Jag vill förtära rusdrycker av olika slag och dansa tills jag har kramp i benen och skavsår på fötterna!

#2

Nacken värker, huvudvärk och täppt näsa. Dags att boka massage och även akupunktur. Har jag ett uns av vett i mig så börjar jag gå regelbundet innan vintern är här. Man tycker ju att man borde börja lära sig när man är inne på 5e året med wiplash. Tyvärr glömmer man ju fort när värmen återvänder.
Har överhuvudtaget en mindre bra dag idag. Men man måste väl få ha sådana också!

20/9-11

Idag är jag så otroligt arg och frustrerad att jag inte riktigt vet vars jag ska ta vägen. Varför kan jag inte riktigt gå in på, men dumma obrydda och egoistiska människor är fan det värsta jag vet. Förståndet kommer inte med åldern alla gånger märker vi ju. Det skulle vara väldigt intressant vad kärringen som kunde sig se att jag är en egoistisk typ bara av att kolla på mig, skulle kunna få fram av en titt på omnämda person.
Ja vi får hoppas att Maria och Ida kan höja mitt humör under middagen idag i alla fall!
Igår var vi och såg Pain och Raubtier på folkets hus. Hulkoff regerar med kvalificerad galenskap, man kan inte säga annat, så det var riktigt kul faktiskt! Dock är jag kärring och det kändes som att hjärnan skulle gå i baklås alternativt utlösa ett epilepsianfall av alla blinkande lampor och det knastrar lite smått i mina öron idag. Så det lär nog aldrig bli en konsertgroupie av mig i alla fall.
Nu ska jag lägga mig i badkaret och bli skrynklig samtidigt som jag ska sukta efter böcker från bonniers boktidning! Jag sa ju att jag var kärring..

19/9-11

Sovit döskönt. Mindre skönt att stiga upp kvart över 6 före att köra Jani till jobbet. Men det var det eller gå till teg senare. Jävligt skönt att lägga sig i sängen när man kom tillbaka! Har en förkylning på intåg känner jag, inte riktigt med på det men som att baciluskerna lyssnar på mig nä. Brorsan hade kurerat sig med wiskhey, men skulle jag köra på det kommer jag väl dö på kuppen, så jag shottar mivitotal istället.

P-möte om 1½ timme, nu ner på stan och hämta biljetter till raubtier som spelar här i umeå ikväll, vad gör man inte för sin kärlek!
Grattis igen lillbrollan som faktiskt inte är speciellt liten!

16/9-11

Idag firar vi att karln stått ut med mig och jag han i två år. För exakt två år sen var det något som sa klick. Vi klickar fortfarande även om vi bråkar som tusan emellanåt. (Eller mest jag då)
Ser framemot den dagen då vi sitter på våran bro och gnäller på att den ena mumlar mer än den andre så man inte hör något. Och när jag börjar skrika och han stänger av hörapparaten!





Not always easy













But in the end


Always worth it!




Äntligen

Solen har återvänt efter vad som känns som en hel veckas regnande! Inte en dag för tidigt. Man blir ju bara lite lagom seg och låg när det är mörk och regnigt hela tiden. Vaknat före 8 idag tack vare mina jäkla restless legs. Hade svårt att somna tack vare dom och givetvis ska dom väcka mig också. Varit på rundan men det krypet fortfarande. Får se om det är dags att poppa lite magnesium igen.
Resten av dagen kommer att spenderas med moffa på sjukan och sen med fröken Jonsson. Håller vädret i sig ska vi ut på långprommis, har suttit inne alldeles för mycket på sista tiden!

Ledig lördag

Så trött som jag var igår har jag nog aldrig varit. Men det var en sån där kul trötthet att jag mest satt och garvade åt allt och ingenting. Speciellt kul var det när jag kickade jamppas ass i vänd10a flera gånger på rad. Fnissade en hel del åt mormor när vi spelade 500 också för hon såg sådär finurligt obrydd ut hela tiden men för att vara ärlig så gick det rätt skit för henne.
Jag vill också sparka mig själv i baken för att jag inte hade vett att ta fram kameran när lilla mommo stod och diskade i Janis varseltröja från skanska. Hon frågade efter förkläde men några sådana äger vi inte. Så då fick tröjan agera stänkskydd istället.
Nu ska vi på stan och lukta på parfymer och fika. Jag är ledig och solen verkar vara på ingång, så det blir nog en bra lördag det här!

I said what?

Nu har bygget utanför börjat. Kommer bli lagom roligt när jag kommer hem efter jobbnatt kl.07 och ska sova när byggarbetarna just börjat sitt pass...    Precis. Utanför. Vårat. Sovrumsfönster. Har två valmöjligheter: öronproppar eller låna Jamppas hörselkåpor.
Förövrigt har jag fet lust att gå bananas i affärer och dra hem massor av mysiga varma tröjor, stickade strumpbyxor och mjukisbraxor. För nu är verkligen hösten här på riktigt. Dock undrar jag vars solen drog nånstans? För min del behöver jag inte sommar mer, jag är less på att löka runt och bränna axlarna. Men jag vill ha klara, fina, kyliga, SOLIGA höstdagar så man bara vill dra ut i skogen och plocka lingon och grilla korv. Och att alla träd och buskar lyser i olika nyanser av rött och gult. För mycket begärt? Nej.
Annars så rullar livet på som det ska. Förutom att jag har lite för mycket fritid. Jag behöver en hobby eller ett till jobb. Eller drömscenariot är väl en kombination av båda. En välbetald hobby! Vad det nu skulle kunna tänkas vara. En hund vill jag dögärna ha, men min älskade gubbe är inte alls så förtjust i den idén. Ruskigt vilka bekymmer man kan ha.

Set fire to the rain

Regn och rusk ute. Passar riktigt bra då det står storstädning och matlagning på schemat. Ugnen och badkaret ska få sig en rejäl omgång + att hela läggan är i stort behov av dammtorkning!
På torsdag kommer mamma och lilla mormor hit och stannar under helgen, synd att det bara inte är ren artighetsvisit, men det kommer bli kul i alla fall.
Kände mig verkligen lika smidig som en stolpe igår på zumban, ändå tycker jag att jag har såpass mycket bakdel nu att det skulle kunna svänga ordentligt, men mina höfter har ingen inbyggd rullning om man säger så haha. Skulle säkert gå mycket bättre med lite vin i kroppen men det kanske inte går hand i hand med motion?
Nu ska jag bygga ihop en bra städ-playlist och sätta igång!

Fredag

Varit och Core,at och yogat från förmiddagen, kändes riktigt bra att sträcka ut musklerna ordentligt efter pumpen igår. Nu är jag dock lika stel och öm igen efter att ha suttit och kollat Greys i nån timme. Så ska lägga mig i badkaret och sen hämta älsko från jobbet. Ikväll blir det middag hos Maria med härliga bruttor:-)

ticktack

Hade mitt andra migränanfall igår. Andra under hela mina 22åriga livstid, hoppas för fan det var den sista. Spydde och hade mig, och ville släcka ner solen som fick det att kännas som att mina ögon var påväg att explodera.
Nej det har varit en rejäl djupdykning dom två senaste dagarna, på mer än ett sätt. Nu ska man försöka kravla sig upp ur det svarta hålet och även försöka må bättre än man gjorde innan man trillade ner.
Nu har jag haft kryp i kroppen ända sen igår, ska ut och försöka mig på rundan och se till att krypet drar åt helvete!
Lycklig blogg idag nejförfan, men jag kommer igen.

RSS 2.0